Groepslessen

Een groepsles volgen is een leuke en makkelijke manier om aan voldoende beweging te komen. Je verbetert je conditie, figuur, humeur en ontmoet andere mensen die hetzelfde doel hebben als jij. Er zijn verschillende lessen waar je uit kunt kiezen. Ontdek hieronder ons aanbod.

Nieuw in het aanbod: zumba, bodypump en bodyattack

1) Indoor cycling

Indoor cycling groepslessen zijn een fantastische manier om op een leuke en uitdagende manier fit te worden en te blijven. Deze lessen vinden plaats op stationaire fietsen die zijn ontworpen om de ervaring van het rijden op een echte fiets te simuleren, maar dan binnen in een sportschool of fitnessruimte.

Tijdens een indoor cycling groepsles zal je worden begeleid door een instructeur die je door een intensieve training zal leiden met muziek die is ontworpen om je gemotiveerd te houden en je energie te geven. De instructeur zal je aanmoedigen om je grenzen te verleggen en je te pushen om het beste uit jezelf te halen. Er zijn vaak verschillende niveaus van weerstand en snelheid die je kunt aanpassen aan je eigen niveau en fitnessdoelen.

2) Pop Pilates

De Pop Pilates lessen combineren de technieken van Pilates met de energieke muziek en choreografie van popmuziek. Het resultaat is een dynamische, full-body workout die je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen verbetert.

Pilates is uitgegroeid tot een zeer populaire trainingsmethode. De trainingsmethode is zo populair geworden omdat je snel resultaat boekt terwijl het geen zware training is. Het is een effectieve en veilige methode die door iedereen kan beoefend worden, ongeacht het fysieke niveau en/of beperkingen. Bij Pilates gaat het steeds om de kunst van het welzijn.

3) Fast Fitness

Met deze training sport je in een kleine groep tot 7 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijde centraal. Je zal bewegingen maken zoals squats, lunges, push-ups, burpees en jumping jacks, en deze combineren tot een snelle, intensieve work-out.

4) YOga

Yoga is een eeuwenoude praktijk die zich richt op het verenigen van lichaam en geest. Het omvat een reeks fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatiepraktijken die zijn ontworpen om stress te verminderen, de flexibiliteit te verbeteren, de spieren te versterken en het algehele welzijn te bevorderen. Een van de grootste voordelen van yoga is dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

5) S.H.I.T

S.H.I.T. training staat voor “Specialized High-Intensity Training” en is een intensieve vorm van functionele training die gericht is op het verbeteren van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. Het omvat een combinatie van verschillende trainingsmethoden, zoals circuittraining, gewichtheffen, plyometrische oefeningen en cardiovasculaire training.

S.H.I.T. training is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus, omdat de oefeningen kunnen worden aangepast aan het niveau van de deelnemer. Het is ook een geweldige manier om de algehele fitheid te verbeteren en tegelijkertijd stress te verminderen.

6) CORE & ABS

Core en abs training groepslessen zijn gericht op het versterken van de buikspieren en de kernspieren van het lichaam, wat de stabiliteit, balans en houding kan verbeteren. Deze groepslessen omvatten een verscheidenheid aan oefeningen die gericht zijn op het isoleren en activeren van de spieren in het centrale deel van het lichaam, waaronder crunches, planks, sit-ups en leg lifts.

Het versterken van de kernspieren kan veel voordelen bieden, zoals het verminderen van rugpijn, het verbeteren van de prestaties bij sporten en andere activiteiten, het verbeteren van de houding en het verminderen van het risico op blessures.

7) BODYATTACK

BodyAttack is een high-impact cardio-workout die atletische bewegingen combineert met aerobe oefeningen om je uithoudingsvermogen en cardiovasculaire fitheid te verbeteren. In een typische bodyattack-les kun je bewegingen verwachten zoals lopen, springen, squats en lunges, allemaal gesynchroniseerd met energieke muziek om je gemotiveerd te houden. De les is modulair opgebouwd, waardoor deelnemers de intensiteit kunnen aanpassen aan hun eigen fitnessniveau. Dit maakt BodyAttack geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Met BodyAttack verbeter je je uithoudingsvermogen, coördinatie en wendbaarheid. Bovendien verbrand je calorieën en wordt je lichaam sterker en strakker.

8) BODYPUMP

BodyPump is ontworpen voor iedereen die streeft naar een slanker, strakker en fitter lichaam. Door gebruik te maken van lichte gewichten en een hoge hoeveelheid herhalingen, biedt BodyPump een uitgebreide total-body workout waarbij je tot wel 540 calorieën kunt verbranden. Wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en opzwepende muziek maken deze les niet alleen effectief, maar ook bijzonder motiverend.

Als je op zoek bent naar een manier om kracht op te bouwen en je lichaam te tonen zonder veel tijd te investeren, is bodypump de perfecte optie. Het programma biedt zichtbare resultaten en een sterke, atletische lichaamsbouw. Door de efficiënte en resultaatgerichte aanpak is het dé keuze voor leden met een druk leven die snel willen werken aan hun fitnessdoelen.

9) ZUMBA

Zumba is een energieke en opzwepende dans- en fitnessles die Latin en internationale muziek combineert met dansbewegingen. De choreografieën zijn zo ontworpen dat je een volledige lichaamsworkout krijgt, maar het voelt meer als een feest dan als een zware training. Zumbalessen zijn een uitstekende manier om je hartslag te verhogen, calorieën te verbranden, en je algehele uithoudingsvermogen te verbeteren, allemaal terwijl je plezier hebt. Zumba is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus.

Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Boek hier jouw les. Als je nieuw bent bij GYM Plus, geniet je van een geweldige promotie. Je kunt namelijk 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen om te ontdekken welke lessen het beste bij jou passen. Op die manier kun je onze faciliteiten uitproberen en ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen.

 

groepslessen aalst
 

 

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
K Callaert
K Callaert
26/01/2023
Goed uitgeruste professionele fitness in recent gebouw met een leuke sfeer! Vriendelijke trainers die zorgen voor sportieve uitdagingen als je wilt maar je ook rustig op je eigen tempo laten trainen als je dat even leuker vindt. Pluspunt is de aanwezigheid van een kine-praktijk waarbij de kinesisten ook sportlessen geven wat een extra troef is als je individuele begeleiding nodig hebt bij blessures of revalidatie. Leuke touch is het gratis gebruik van handdoeken zodat je die niet zelf hoeft mee te brengen. Hoge plafonds en goede ventilatie zorgen ook voor een ruim gevoel en grote ramen brengen natuurlijk (en airco in de zomer helpt in een hittegolf). Aanrader!
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.
Lotte Geeraerts
Lotte Geeraerts
17/11/2022
Een zeer propere fitness met vriendelijk personeel!
Nisoken VD
Nisoken VD
15/11/2022
Gymplus is altijd leuk, grote parking, makkelijk te bereiken, fitnes is op 2 de verdiep. Er is een lift als nodig. Groot, de E gym - toestellen zijn een aanrader voor iedereen. Voor de fitnes voorziet de zaak een handdoek, er zijn aparte douches en lockers. Je kan er drank kopen als nodig. Er zijn groeplessen ter plekke ook. Er kan een pas aangevraagd worden voor 8x gratis te fitnessen om zo de zaak te leren kennen. Opgelet, na eerste keer ben je verkocht 😁