Groepsles fast fitness

Wat is fast fitness?

Fast Fitness, is een moderne en efficiënte benadering van lichaamsbeweging die is ontworpen om aan de behoeften van mensen met drukke levensstijlen te voldoen. Deze fitnessstijl onderscheidt zich door zijn snelle, doelgerichte aanpak, waardoor je in minder tijd indrukwekkende resultaten kunt behalen. 

Hoe ziet een fast fitness les eruit?

Een typische groepsles fast fitness duurt ongeveer een uur. Gedurende deze tijd leidt een gecertificeerde instructeur je door een reeks oefeningen die zijn ontworpen om verschillende spiergroepen te targeten. De lessen gaan door in kleinere groepen zodat wij jou kunnen verzekeren van een échte goede begeleiding. Hierbij kun je denken aan:

Stap 1 – Opwarming: een fast fitness-sessie begint met een dynamische start om je lichaam op te warmen en klaar te maken voor de actie. Dit omvat snelle bewegingen en opwindende activiteiten om je spieren te activeren en je hartslag geleidelijk te verhogen.

Stap 2 – Intensieve intervallen: tijdens de les ga je door intensieve intervallen met gevarieerde uitdagingen, variërend van snelle bursts van activiteit tot stimulerende oefeningen. Deze intensiteit is gericht op het vergroten van je uithoudingsvermogen, het versterken van je lichaam en het stimuleren van je algehele fitnessniveau.

Stap 3 – Verfrissende afsluiting: aan het einde van de sessie volgt een kalme en verfrissende afsluiting. Je zult de hartslag langzaam laten dalen terwijl je rustig beweegt en stretcht om je spieren te ontspannen en je lichaam te laten herstellen.

 

Begeleiding door een instructeur

Bij de fast fitness groepssessies van GYMPlus is technische begeleiding van onschatbare waarde: het correct uitvoeren van oefeningen en het aannemen van de juiste houding is van belang om de effectiviteit van de training te waarborgen en blessures te voorkomen. Daarom staat onze instructeur tijdens de les klaar om je voortdurend aanwijzingen te geven over de juiste lichaamshouding, bewegingen en positionering.

Onze instructeur fungeert ook als jouw persoonlijke motivator en uitdager. Of je nu een beginner bent of gevorderd, je wordt aangemoedigd om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Of het nu gaat om het verhogen van de intensiteit, het aannemen van een hogere weerstand of het nemen van een kort moment van rust – de instructeur biedt altijd professioneel advies en aanmoediging.

De unieke combinatie van motiverende muziek, de energie van de (kleine) groep en de persoonlijke begeleiding van de instructeur zorgt ervoor dat je niet alleen een effectieve work-out krijgt, maar ook een veilige en plezierige ervaring.

Bij fast fitness van GYMPlus streven we naar het optimaliseren van jouw training, terwijl we een stimulerende en ondersteunende omgeving creëren voor jouw fitnessdoelen.

Praktische Informatie

 • Wanneer: Woensdag – 19u00 & donderdag – 19u30 
 • Duur: 1u 
 • Reservatie: Inschrijven is niet nodig
 • Benodigdheden: Comfortabele sportkleding waar je je goed invoelt & stevige sportschoenen. Hydratatie is essentieel, dus zorg dat je een gevulde waterfles bij je hebt. GYM Plus voorziet gratis handdoeken. 
 • Prijs: Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Als je nieuw bent bij GYM Plus, kan je 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen.
 • Praktische tips: Kom minstens 10 minuten voor aanvang van de les, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden en eventueel advies te vragen aan de instructeur. Als het je eerste keer is, maak dit kenbaar aan de instructeur. Hij of zij kan je dan extra begeleiding en uitleg geven. Zorg dat je goed naar je lichaam luistert. Het is belangrijk om uitgedaagd te worden, maar overbelasting kan leiden tot blessures.
 • Adres: Sportcomplex Schotte – Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst – 2de verdiep. Parking is gratis.

 

groepslessen aalst

 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.