Gezond leven met Gym Plus Health

Je hebt je voorgenomen om gezond te gaan leven? Dat is een belangrijke stap waarmee je jezelf een stuk fitter, sterker en beter zal voelen. Maar hoe ga je dat aanpakken en hoe blijf je gemotiveerd? Met Gym Plus Health krijg je een volledige begeleiding op maat. Je eigen coach, handige apps en een voeding- en beweegschema speciaal voor jou.

Dit programma is er voor iedereen die blijvend gezonder wil leven. Samen met jou gaan we op zoek naar je ideale balans tussen bewegen, eten en ontspannen. Zo leer je stap voor stap hoe je meer uit het leven kan halen. Want wie gezond leeft staat sterker in het leven en heeft veel meer energie.

Met Gym Plus Health zijn we dus de ideale partner voor je gezondheid. Je mag rekenen op je eigen personal training, voedingsadvies en -schema’s op maat, trainingsschema’s voor voldoende beweging en natuurlijk ook een persoonlijke opvolging.

Wil jij ook werk maken van een gezonde lifestyle met een persoonlijk programma dat voor écht resultaat zorgt? Neem vandaag nog contact op met één van onze coaches en maak kennis met ons Healthprogramma.

Iedereen die al eens probeerde diëten weet hoe moeilijk het is om vol te houden en om het juiste evenwicht te vinden tussen bewegen, eten en rusten. Want ook rust is een heel belangrijk onderdeel van jouw trainingsprogramma. Gym Plus Health richt zich op iedereen die al verschillende diëten probeerde – met of zonder extra beweging – en die nu wil gaan voor een blijvend resultaat.

Bij ons programma krijg je:

 • Een personal trainer die zorgt voor een begeleiding op maat
 • Gespecialiseerd voedingsadvies, aangepast aan jouw levensstijl en persoonlijke doelstelling
 • Training- en bewegingsschema volgens je conditie en wat je wil bereiken
 • Een handige app waarin je zelf je vorderingen en je voeding bijhoudt
 • Regelmatige opvolging door de coach
 • Bewezen resultaat dankzij een goed onderbouwd programma
 • En massa’s positieve energie
 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.