8 dagen gratis sporten - Schrijf je in!

Wil je kennis maken met de unieke werkwijze van Gym plus?
Kom 8 dagen gratis sporten in onze fitness!

  • Intake gesprek
  • Rondleiding
  • Egym cirkel
  • Deelname groepslessen
  • Evaluatie met een erkende personal trainer

 

fitness aalst

Ontdek Onze Fitnessruimte Zonder Verplichtingen

Ben je klaar om je fitnessreis te beginnen of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Grijp dan nu je kans en profiteer van ons exclusieve aanbod: 8 dagen gratis sporten in onze moderne fitnessruimte! Ontdek onze state-of-the-art apparatuur, deskundige trainers en gezellige sfeer zonder enige verplichting. Kom langs en ervaar zelf waarom wij dé sportschool zijn voor jou!

Wat kun je verwachten?

  1. Toegang tot alle faciliteiten: Profiteer van onbeperkte toegang tot de hele fitness, inclusief e-gym, groepslessen en andere trainingszones. Ontdek daarnaast ook GYM Plus Health en GYM Plus Cycle. Geniet daarnaast van gratis handdoeken ter plaatse.
  2. Diverse groepslessen Of je nu houdt van yoga, spinning, Zumba of HIIT, er is voor ieder wat wils. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je gemotiveerd en uitgedaagd blijft.
  3. Persoonlijk advies: Onze gecertificeerde personal trainers staan klaar om je te helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema, het stellen van realistische doelen en het beantwoorden van al je vragen over fitness en gezondheid.
  4. Gezellige sfeer: Bij ons staat plezier en gezelligheid centraal. Maak nieuwe vrienden en geniet van een ontspannen omgeving terwijl je werkt aan een fitter, sterker en gezonder lichaam.

Hoe werkt het?

Meld je aan voor onze 8 dagen gratis sporten actie door het onderstaande formulier in te vullen. Neem een geldig identiteitsbewijs mee, en je bent klaar om te beginnen! Wij voorzien kosteloos handdoeken voor jouw gebruik en je kan ook gratis parkeren op onze ruime parking.

CONTACTEER ONS

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.

Ons Aanbod

Gym Plus is meer dan fitness! Je krijgt persoonlijke en deskundige begeleiding in ons volledige aanbod. Ontdek vandaag nog wat wij te bieden hebben.