Groepsles pop pilates

Wat is pop pilates?

Pop Pilates is een energieke en opwindende groepsles die je niet mag missen bij GYMPlus in Aalst. Het is een unieke combinatie van Pilates-oefeningen en de nieuwste popmuziek, waardoor het niet alleen effectief is voor het versterken van je kernspieren en het verbeteren van je flexibiliteit, maar ook super leuk en motiverend. Tijdens deze workout word je meegenomen op een muzikale reis terwijl je je lichaam uitdaagt en vormgeeft. Vergeet saaie workouts, bij Pop Pilates draait alles om plezier, passie en resultaten. Doe mee en voel de beat terwijl je werkt aan een sterker, strakker en gezonder lichaam!

Meer weten? Lees onze blog over ‘pop pilates’. 

Hoe ziet een pop pilates les eruit?

Onze Pop Pilates groepsles heeft een variabele tijdsduur tussen 30 minuten en een uur en wordt geleid door een ervaren, gecertificeerde instructeur. Tijdens deze energieke sessie worden diverse oefeningen uitgevoerd om verschillende spiergroepen te activeren. Met een full-body workout boek je in een mum van tijd een snel resultaat. Hier is een kijkje in wat je kunt verwachten:

Stap 1 –Energierijke start: de les begint met een levendige kick-off om je spieren op te warmen en je lichaam voor te bereiden op de uitdagingen die komen gaan. Deze aanvangsfase helpt je om in de juiste stemming te komen.

Stap 2 – Pop Pilates intensiteit: gedurende de les wordt er gewerkt met verschillende intensiteitsniveaus, variërend van opzwepende ritmes tot uitdagende houdingen. Dit biedt een geweldige mix van kracht, flexibiliteit en cardio, waardoor je zowel je spieren traint als je uithoudingsvermogen opbouwt.

Stap 3 –Verfrissende afbouw: tegen het einde van de les volgt een cooling down, waarbij de focus ligt op rustig bewegen en stretchen. Dit helpt om je hartslag te laten zakken, je lichaam te ontspannen en eventuele spanning in de spieren te verminderen.

 

Begeleiding door een instructeur

Bij Pop Pilates is technische precisie van groot belang. Een juiste lichaamshouding en uitvoering van oefeningen zijn essentieel om de volledige voordelen van de training te benutten en blessures te voorkomen. Daarom zal onze deskundige instructeur tijdens de les voortdurend aanwijzingen geven over de juiste houding, bewegingen en lichaamspositie.

Daarnaast fungeert de instructeur als jouw persoonlijke motivator en uitdager. Ongeacht je fitnessniveau of capaciteiten, moedigt hij of zij je aan om jezelf te overtreffen. Of dit nu betekent dat je wat dieper in een houding gaat, je spieren nog sterker aanspant of juist even rust neemt, de instructeur biedt altijd professioneel advies en aanmoediging.

De synergie van opzwepende muziek, de dynamiek van de groep en de persoonlijke begeleiding van de instructeur zorgen ervoor dat je niet alleen een effectieve workout krijgt, maar ook een veilige en plezierige ervaring. Bij GYMPlus streven we ernaar om samen met jou je fitnessdoelen te bereiken op een ondersteunende en leuke manier.

Praktische Informatie

 • Wanneer: Maandag – 18u30 en/of 19u00 & donderdag – 18u00 & zaterdag 10u00
 • Duur: 1u 
 • Reservatie: Inschrijven is niet nodig
 • Benodigdheden: Comfortabele sportkleding waar je goed in kan bewegen, denk aan leggings, sporttop en sportschoenen met goede ondersteuning.  Hydratatie is belangrijk, dus zorg dat je een gevulde waterfles bij je hebt. GYM Plus voorziet gratis handdoeken. 
 • Prijs: Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Als je nieuw bent bij GYM Plus, kan je 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen.
 • Praktische tips: Kom minstens 10 minuten voor aanvang van de les, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden en eventueel advies te vragen aan de instructeur. Als het je eerste keer is, maak dit kenbaar aan de instructeur. Hij of zij kan je dan extra begeleiding en uitleg geven. Zorg dat je goed naar je lichaam luistert. Het is belangrijk om uitgedaagd te worden, maar overbelasting kan leiden tot blessures.
 • Adres: Sportcomplex Schotte – Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst – 2de verdiep. Parking is gratis.

groepslessen aalst

 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.