Groepsles Les Mills BODYATTACK™

Wat is Les Mills BODYATTACK™?

BODYATTACK™ van Les Mills is een intens fitnessprogramma geïnspireerd op diverse sportdisciplines, dat cardio-, kracht- en stabilisatietraining combineert. Het is een high-energy intervaltraining ontworpen om de atleet in je naar boven te halen en je algemene conditie te verbeteren.

Hoe ziet een Les Mills BODYATTACK™-les eruit?

Een typische Les Mills BODYATTACK™-sessie duurt ongeveer 1u en bevat een combinatie van atletische aerobische bewegingen en oefeningen gericht op kracht en stabiliteit:

Stap 1 – Opwarming: Dit gedeelte van de les is ontworpen om je lichaam voor te bereiden op de work-out, met eenvoudige maar effectieve aerobische bewegingen.

Stap 2 – Intensieve intervaltraining: De hoofdsessie omvat een mix van hardlopen, lunges, springen en andere atletische bewegingen die de hartslag verhogen, gevolgd door krachtoefeningen zoals push-ups en squats.

Stap 3 – Cooling-down: De les eindigt met stretchoefeningen en stabilisatiebewegingen om de hartslag te verlagen en het herstel te bevorderen.

Begeleiding door een gecertificeerde instructeur

Onze gecertificeerde Les Mills-instructeurs zullen ervoor zorgen dat elke sessie zowel uitdagend als veilig is. Ze geven duidelijke instructies en aanmoediging, en kunnen aanpassingen voorstellen om aan verschillende fitnessniveaus te voldoen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, zij zullen je helpen je grenzen te verleggen in een ondersteunende omgeving.

Bij GYM Plus krijg je niet alleen een intensieve workout, maar ook de kwaliteit en expertise die de Les Mills-community wereldwijd waardeert.

Praktische Informatie

 • Wanneer: woensdag – 20u & zondag – 11u
 • Duur: 1u 
 • Reservatie: inschrijven is niet nodig
 • Benodigdheden: draag comfortabele sportkleding en ondersteunende sportschoenen. Zorg voor een waterfles om gehydrateerd te blijven. GYM Plus biedt gratis handdoeken aan.
 • Prijs: Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Als je nieuw bent bij GYM Plus, kan je 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen.
 • Praktische tips: Kom ten minste 10 minuten voor aanvang van de les. Als je nieuw bent, informeer dan de instructeur zodat je een korte introductie kunt krijgen. Push jezelf, maar ken je grenzen om blessures te voorkomen.
 • Adres: Sportcomplex Schotte – Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst – 2de verdiep. Parking is gratis.

 

groepslessen aalst

 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.