Groepsles Zumba

Wat is Zumba?

Zumba is een opzwepende dansfitnessles die verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen combineert, zoals salsa, merengue en cumbia. Het is een feestje op zich! De vrolijke muziek en energieke bewegingen zorgen ervoor dat je bijna vergeet dat je aan het sporten bent. Bij GYM Plus zorgen we ervoor dat elke Zumbales een unieke en onvergetelijke ervaring is.

Hoe ziet een zumbales eruit?

Een typische Zumba-les duurt ongeveer een uur en wordt geleid door een gecertificeerde Zumba-instructeur. De les is opgebouwd in verschillende stappen:

 Stap 1 – Opwarming: de les begint met simpele danspassen om op te warmen en de hartslag omhoog te brengen.

Stap 2 – Dansroutines: de kern van de les bestaat uit een mix van snelle en langzame ritmes die je helpen vet te verbranden en je uithoudingsvermogen te verbeteren.

Stap 3 – Cooling-down: de les eindigt met rustige dansbewegingen en stretchen om je hartslag weer te normaliseren en je spieren te ontspannen.

Begeleiding door een instructeur

Zumba is voor iedereen! Onze instructeurs zijn getraind om de passen eenvoudig te houden, zodat iedereen kan volgen. Ze zullen je motiveren en aanmoedigen om je beste moves te laten zien en plezier te hebben. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, de instructeur zorgt ervoor dat je je welkom en comfortabel voelt, en helpt je om je doelen te bereiken.

De combinatie van muziek, groepsdynamiek en de persoonlijke begeleiding van de instructeur zorgt ervoor dat je niet alleen een effectieve, maar ook een veilige en plezierige work-out krijgt. 

Praktische Informatie

 • Wanneer: dinsdag – 19u
 • Duur: 1u 
 • Reservatie: inschrijven is niet nodig
 • Benodigdheden: loszittende kleding waarin je makkelijk kunt bewegen en dansschoenen of sportschoenen met een gladde zool. Zorg voor een waterfles om gehydrateerd te blijven. GYM Plus biedt gratis handdoeken aan.
 • Prijs: Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Als je nieuw bent bij GYM Plus, kan je 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen.
 • Praktische tips: Kom minstens 10 minuten voor aanvang van de les zodat je jezelf kunt opwarmen en eventuele vragen kunt stellen aan de instructeur. Als het je eerste keer is, laat het de instructeur dan weten zodat hij of zij extra aandacht aan je kan besteden. Luister goed naar je lichaam en zorg ervoor dat je jezelf niet overbelast.
 • Adres: Sportcomplex Schotte – Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst – 2de verdiep. Parking is gratis.

 

groepslessen aalst

 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.