Winter- en zomertraining voor fietsers

 

Verbeter je fysieke fitheid door middel van onze fietstrainingen.

Als je in vorm wilt komen, zijn onze fietsworkouts de perfecte manier om dat te doen! Met speciale begeleiding en coaching kun je het meeste uit jouw training halen en verbluffende resultaten zien. Of je nu traint voor de winter of de zomer, wij kunnen je helpen je fitnessdoelen te bereiken!

Blijf de hele winter in vorm met Gym Plus Cycle

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, er is geen betere manier om je voor te bereiden dan door te trainen bij Gym Plus. Onze lessen zijn ontworpen om je te helpen uithoudingsvermogen, kracht en spieren op te bouwen, zodat je elke winteruitdaging kunt aangaan. En met onze ervaren instructeurs kun je jezelf tot het uiterste drijven in een veilige en ondersteunende omgeving.

GymPlusCyclingTraining

Om alles te monitoren maken we gebruik van Trainingpeaks. Vanuit Trainingpeaks worden uw resultaten geanalyseerd, en wordt er 2 à 3 wekelijks een korte feedback voorzien op basis van uw afgelopen trainingen. Zo komen we tot de beste resultaten.

Het ultieme trainingsprogramma voor de zomer

Als je op zoek bent naar een fietstrainingsprogramma voor de zomer, dan is Gym Plus de perfecte plek om te beginnen. Met een verscheidenheid aan lessen en programma’s ben je in de best mogelijke vorm voor zomerse ritten.

Zomercursussen worden op dit moment nog niet aangeboden

“Door de fietstrainingen merk ik dat mijn conditie sterk toegenomen is.”
fietstraining stap 4

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.