Groepsles Les Mills BODYPUMP™

Wat is Les Mills BODYPUMP™?

BODYPUMP™, ontwikkeld door Les Mills, is een barbell workout ontworpen om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd massa’s calorieën verbrandt. Het is een wereldwijd fenomeen en een van de snelste manieren om in vorm te komen dankzij de combinatie van hoge herhalingen en lage gewichtsbelasting.

Hoe ziet een Les Mills BODYPUMP™-les eruit?

Een standaard BODYPUMP™-sessie duurt 1u en volgt een vastgestelde volgorde:

Stap 1 – Opwarming: Verhoog je hartslag en bereid je spieren voor met een lichte gewichtsbelasting.
Stap 2 – Krachttraining: Bewerk elke grote spiergroep met oefeningen zoals squats, presses, lifts en curls, allemaal met gebruik van een barbell.
Stap 3 – Cooling-down: Focus op stretchen en ademhalingswerk om herstel te bevorderen en spierstijfheid te verminderen.

Begeleiding door een gecertificeerde instructeur

Je Les Mills-gecertificeerde instructeur is je ultieme gids en motivator. Ze zijn getraind om je door elke sessie heen te loodsen, met de juiste techniek, veiligheid en motivatie. Instructeurs zullen je ook helpen bij het kiezen van de juiste gewichten om ervoor te zorgen dat je de meeste voordelen haalt uit elke set, terwijl je tegelijkertijd veilig blijft.

Bij GYM Plus zijn we er trots op een door Les Mills gecertificeerd centrum te zijn, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit van instructie en begeleiding bij elke BODYPUMP™-les.

Praktische Informatie

 • Wanneer: Woensdag – 19u & zondag – 10u
 • Duur: 1u 
 • Reservatie: Inschrijven is niet nodig
 • Benodigdheden: Draag comfortabele sportkleding en ondersteunende sportschoenen. Zorg voor een waterfles om gehydrateerd te blijven. GYM Plus biedt gratis handdoeken aan.
 • Prijs: Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Als je nieuw bent bij GYM Plus, kan je 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen.
 • Praktische tips: Kom ten minste 10 minuten voor aanvang van de les. Als je nieuw bent, informeer dan de instructeur zodat je een korte introductie kunt krijgen. Push jezelf, maar ken je grenzen om blessures te voorkomen.
 • Adres: Sportcomplex Schotte – Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst – 2de verdiep. Parking is gratis.

 

groepslessen aalst

 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.