Personal training te Aalst

Onze personal trainers in Aalst hebben jarenlange ervaring en zijn experts op het gebied van fitness, voeding en gezondheid. Ze zullen je helpen om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelen en fitnessniveau. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, wilt meedoen aan een wedstrijd of gewoon fitter wilt worden, onze personal trainers zullen je begeleiden en motiveren om je doelen te bereiken.

Onze 1-op-1 personal training sessies in Aalst zijn geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze trainers zullen je uitdagen en je helpen om het maximale uit elke sessie te halen.

Meer info? Lees dan zeker onze 2 blogs!

Small group Personal training Aalst

Naast onze 1-op-1 personal training sessies bieden wij ook small group personal training in Aalst aan. Onze small group personal training sessies zijn ideaal voor diegenen die de voordelen van persoonlijke begeleiding willen combineren met de motivatie en steun van een groep.

In onze small group personal training sessies train je samen met maximaal 8 andere deelnemers onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Dit zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer waarin je samen aan je fitnessdoelen kunt werken. Tijdens deze sessies wordt er rekening gehouden met ieders individuele doelen en fitnessniveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan trainen.

Wil je graag deelnemen aan onze small group personal training sessies in Aalst? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Samen zullen we werken aan een gezonder en gelukkiger leven!

Lees ook:

Haal het beste uit jezelf dankzij (small group) personal training:

Vergroot je kansen om jouw sportieve doelen te behalen dankzij een personal trainer. Bovendien is een personal trainer helemaal niet zo duur als wat soms wordt gedacht. Bij een small group training kan je de prijs nog extra drukken.

  • Training op maat: de work-outs zijn aangepast aan jouw doelen en jouw conditie om rustig op te bouwen en de risico’s op blessures te minimaliseren.
  • Voedingsadvies: of je nu wil afvallen of traint voor een sportieve prestatie, je voeding is een belangrijk onderdeel van je voorbereiding. Onze personal trainer geeft je graag advies op maat om je sportieve prestaties bijkomend te ondersteunen met de juiste voeding.
  • Persoonlijke opvolging: uiteraard worden je vorderingen en resultaten grondig opgevolgd en geanalyseerd door de personal coach om bij te sturen waar nodig.
  • Coaching en motivatie: wie er alleen voor staat, heeft minder kans op slagen. Bij personal training heb je je eigen coach aan de zijlijn die je motiveert en ondersteunt, ook als het even wat minder gaat.

 

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
K Callaert
K Callaert
26/01/2023
Goed uitgeruste professionele fitness in recent gebouw met een leuke sfeer! Vriendelijke trainers die zorgen voor sportieve uitdagingen als je wilt maar je ook rustig op je eigen tempo laten trainen als je dat even leuker vindt. Pluspunt is de aanwezigheid van een kine-praktijk waarbij de kinesisten ook sportlessen geven wat een extra troef is als je individuele begeleiding nodig hebt bij blessures of revalidatie. Leuke touch is het gratis gebruik van handdoeken zodat je die niet zelf hoeft mee te brengen. Hoge plafonds en goede ventilatie zorgen ook voor een ruim gevoel en grote ramen brengen natuurlijk (en airco in de zomer helpt in een hittegolf). Aanrader!
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.
Lotte Geeraerts
Lotte Geeraerts
17/11/2022
Een zeer propere fitness met vriendelijk personeel!
Nisoken VD
Nisoken VD
15/11/2022
Gymplus is altijd leuk, grote parking, makkelijk te bereiken, fitnes is op 2 de verdiep. Er is een lift als nodig. Groot, de E gym - toestellen zijn een aanrader voor iedereen. Voor de fitnes voorziet de zaak een handdoek, er zijn aparte douches en lockers. Je kan er drank kopen als nodig. Er zijn groeplessen ter plekke ook. Er kan een pas aangevraagd worden voor 8x gratis te fitnessen om zo de zaak te leren kennen. Opgelet, na eerste keer ben je verkocht 😁