Groepsles S.H.I.T

Wat is S.H.I.T?

S.H.I.T. Training, oftewel ‘Specialized High-Intensity Training,’ is een intensieve vorm van functionele training gericht op het verbeteren van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. Deze aanpak combineert diverse trainingsmethoden, waaronder circuittraining, gewichtheffen, plyometrische oefeningen en cardiovasculaire training.

S.H.I.T. Training is geschikt voor deelnemers van alle fitnessniveaus, aangezien de oefeningen kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Deze training biedt tevens een effectieve manier om de algehele fitheid te verhogen, terwijl stress tegelijkertijd wordt verminderd.

Meer info: Ontdek meer over S.H.I.T

Hoe ziet een S.H.I.T les eruit?

Een typische S.H.I.T. les, oftewel ‘Specialized High-Intensity Training’, biedt een intensieve workout van ongeveer een uur. Tijdens deze sessie neemt een ervaren instructeur je mee door een reeks oefeningen die gericht zijn op het aanspreken van diverse spiergroepen en het verhogen van je hartslag. Dit is wat je kunt verwachten:

Stap 1 – Krachtige opwarming: de les begint vaak met een energieke warming-up om je spieren op te warmen en je hartslag geleidelijk te verhogen.

Stap 2 – Intensieve intervallen: gedurende de les worden verschillende intensiteitsniveaus geïntegreerd, variërend van snelle explosies tot uitdagende oefeningen. Dit draagt bij aan het vergroten van je uithoudingsvermogen en kracht.

Stap 3 – Ontspannende afsluiting: Tegen het einde van de les is er een periode van rustige beweging en stretchen om je hartslag te laten zakken en je spieren te ontspannen.

S.H.I.T. Training biedt een uitdagende, maar effectieve manier om je fitnessniveau te verbeteren en jezelf uit te dagen. Onze instructeurs begeleiden je door deze krachtige work-out, waardoor je de voordelen van intensieve training kunt ervaren.

Begeleiding door een instructeur

Bij S.H.I.T. training, oftewel ‘Specialized High-Intensity Training,’ is de juiste techniek van groot belang. Onze instructeurs geven voortdurend aanwijzingen om ervoor te zorgen dat oefeningen correct worden uitgevoerd en blessures worden voorkomen.

Ze fungeren ook als jouw persoonlijke motivatoren en uitdagers, ongeacht je niveau. Of het nu gaat om intensiever trainen, het verhogen van de weerstand of even rusten, de instructeurs bieden professioneel advies.

Met de combinatie van muziek, groepsdynamiek en instructie zul je niet alleen een effectieve, maar ook een veilige en plezierige S.H.I.T. training ervaren.

Praktische Informatie

 • Wanneer: Dinsdag – 18u30 & donderdag – 19u15 & zaterdag – 9u30
 • Duur: 1u 
 • Reservatie: Inschrijven is niet nodig
 • Benodigdheden: Comfortabele sportkleding die goed ademt en stevige sportschoenen.  Hydratatie is essentieel, dus zorg dat je een gevulde waterfles bij je hebt. GYM Plus voorziet gratis handdoeken. 
 • Prijs: Ben je al lid bij GYM Plus? Dan kan je deelnemen aan de lessen via je abonnement. Als je nieuw bent bij GYM Plus, kan je 8 dagen gratis sporten en deelnemen aan onze groepslessen.
 • Praktische tips: Kom minstens 10 minuten voor aanvang van de les, zodat je voldoende tijd hebt om eventueel advies te vragen aan de instructeur. Als het je eerste keer is, maak dit kenbaar aan de instructeur. Hij of zij kan je dan extra begeleiding en uitleg geven. Zorg dat je goed naar je lichaam luistert. Het is belangrijk om uitgedaagd te worden, maar overbelasting kan leiden tot blessures.
 • Adres: Sportcomplex Schotte – Kapellekensbaan 12, 9320 Aalst – 2de verdiep. Parking is gratis.

 

groepslessen aalst

 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.