Welk fitness schema past best bij jou?

27 mrt

Je wil meer sporten en beslist er volop voor te gaan! Dat is een super initiatief! Maar volhouden hangt voor een groot deel af van jouw doel en de tijd die je wil en kan vrijmaken voor je sport. Gym Plus bekijkt samen met jou welk fitness schema het best bij je past en helpt zo je doel te bereiken. Daarom zetten we de verschillende schema’s al even op een rij.

Waarom een fitness schema bij Gym Plus?

En zijn 1001 redenen om te gaan sporten. Het is niet alleen gezond, iedereen heeft wel een reden om meer te bewegen. Misschien wil je een paar kilootjes kwijt? Of een strak lichaam komende zomer aan het zwembad? Of loop je binnenkort een marathon en heb je hele specifieke conditietraining nodig? Ieder doel is anders, daarom kies je voor een fitness schema dat bij jouw wensen past. Gym Plus maakt graag een schema op maat voor je klaar:

  • We houden eerst een intakegesprek om jouw persoonlijke doelen te bepalen en we geven je een korte rondleiding.
  • Daarna doen we een health check zodat we weten hoever je staat en hoe snel je jouw doel kan bereiken. We bekijken jouw kracht, conditie en lichaamssamenstelling.
  • Tenslotte starten we de training volgens het schema dat best bij je past.

Een fitness schema voor sporters met weinig tijd?

Excuses don’t get results! Vanaf nu is ‘weinig tijd’ geen reden meer om niet fit en gezond door het leven te gaan. Dankzij ons eGym programma haal je gegarandeerd resultaat door slechts 2 keer per week 30 minuten te sporten.

In die 30 minuten werk je een volledig fitness programma af. Onze trainer stelt de machines vooraf voor je in en tijdens het sporten krijg je op een display feedback over je bewegingen en voortgang. Dankzij eGym heb je dus een persoonlijk programma en hoef je toch geen uren in de fitness door te brengen. Handig, efficiënt én effectief!

Sport je niet zo graag alleen?

Sporten in groep is leuk. Het motiveert en er is veel sociaal contact. Maar wat dan met de individuele begeleiding? Daarom organiseert Gym Plus MX 4 small groups trainingsprogramma’s. Je sport samen met anderen, maar omdat we de groepjes klein houden kunnen we jou toch een individuele begeleiding geven.

Je traint op vast momenten in een kleine groep maar jouw fitness schema is aangepast aan jouw doelstellingen. Proberen? Je kan jouw les gewoon online reserveren.

Fitness schema voor groepslessen

Wil je op regelmatige tijdstippen sporten en hou je van de ambiance in een groep? Gym Plus organiseert verschillende groepslessen die ook op jouw maat gesneden zijn:

  • Indoor cycling: wielrennen in de gymzaal op goede muziek. De weerstand bepaal je zelf dus iedereen kan meedoen.
  • Pop pilates: pilates is enorm populair. Je haalt snel resultaat zonder een al te zware training. En met de juiste muziek erbij wordt pilates nóg leuker.
  • Fast fitness: snel resultaat halen in een kleine en gemotiveerde groep? Onze trainers hebben veel aandacht voor jouw individuele fitness programma.
  • Yoga: lichaam en geest ontspannen door te bewegen op een rustige, niet competitieve manier? De ervaren trainers van Gym Plus begeleiden je graag tijdens onze yogalessen.

Meer informatie over onze trainingen in groep? Neem zeker contact op en we bekijken welke training aansluit bij jouw wensen.

Een individueel cardio fitness schema

Cardio of ‘cardiovasculaire training maakt vooral gebruik van de vetmassa in je lichaam als energiebron om te sporten. Het is dus de ideale manier om je vetpercentage onder controle te krijgen. Maar een cardiotraining kan ook je spiermassa vergroten of je algemene fysieke conditie verbeteren.

Een cardio fitness schema is dus heel individueel. Na het intakegesprek en de health check maakt Gym Plus een schema dat helemaal aansluit bij jouw wensen en doelen. Of je kiest voor een heel intensief schema of niet, onze gecertifieerde SportMed trainers coachen je doorheen het ganse traject.

Wil je meer weten over onze individuele fitness schema’s of over de groepslessen? Kom langs of maak een afspraak. De medewerkers van Gym Plus staan steeds voor je klaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal