Vijf cadeautips voor sportliefhebbers

19 feb

Of het nu voor Valentijn is, voor een verjaardag, of een spontane verwennerij: cadeautjes zijn altijd leuk. Wil je iets kopen voor iemand, maar weet je niet meteen wat? Heb je al eens gedacht aan een sportieve verrassing? Hieronder vijf tips:

1) Sportkledij

Van de ultieme loopschoenen tot waterafstotende T-shirts: de kledij waarin je gaat sporten is ontzettend belangrijk. Goed materiaal kan immers voor comfort en bescherming zorgen en je lichaam op de juiste manier ondersteunen tijdens een sportprestatie. Een outfit waarin je je goed voelt is bovendien een stimulans om met plezier te gaan sporten.

Zoek je goed materiaal? Neem eens een kijkje bij Gym Plus, want tot 28 februari kan je bij ons opnieuw kledij bestellen! We verkopen koers-, loop-, en casual kledij.

2) Aangepaste voeding

Als je regelmatig sport, pas je best ook je voeding aan voor een optimaal resultaat. Met een eiwitrijk dieet kan je bijvoorbeeld spiervorming en vetverbranding stimuleren. Bij Gym Plus kan je producten kopen van Lignavita, een natuurlijke voedingslijn die je helpt af te slanken en gezonder te leven.

Zoek je een origineel cadeau voor een sporter? De eiwitrijke producten van Lignavita zijn een smakelijk en gezond duwtje in de rug voor iedereen die beweegt of wilt afvallen.

3) Hartslagzender

Sporten is een belangrijke manier om je hart gezond te houden. Om te weten of je goed aan het trainen bent, moet je zicht hebben op je hartslag. Je moet immers kunnen nagaan of je aan de juiste intensiteit aan het trainen bent: idealiter is dat aan 60 tot 80 % van je maximale hartslag.

Bij Gym Plus kan je gespecialiseerde cardiovasculaire training volgen en hartslagzenders van Polar kopen. Wil je iemand helpen om zijn of haar training te optimaliseren? Dan is zo’n hartslagzender het perfecte cadeau.

4) Accessoires & hulpitems

Tijdens het sporten heb je goed materiaal nodig, zodat je onder de beste omstandigheden kan presteren. Er zijn bepaalde must-haves voor iedere sporter:

  • Een originele drinkbus is een leuke, gezonde én milieubewuste attentie. In de meeste sportwinkels kan je verschillende modellen kopen, maar je kan ook online een gepersonaliseerd exemplaar bestellen.
  • Je hebt een goede sporttas nodig om je sportkledij en -materiaal in te bewaren en te verplaatsen. Bovendien kan een persoonlijke sporttas een leuke aanvulling zijn op je outfit, helemaal in je eigen stijl.

Daarnaast heeft elke sport zijn eigen accessoires en hulpitems. Weet je welke sport de persoon doet voor wie je iets wilt kopen? Denk dan aan iets dat daarbij past, bijvoorbeeld:

  • Een goede yogamat
  • Gewichten of springtouwen voor een fitness-fanaat
  • Een gsm-houder voor tijdens het joggen
  • Trekkingstokken voor een wandelaar
  • Onderwater-oortjes voor in het zwembad

5) Sportabonnement

Tot slot kan je iemand die nóg geen sportliefhebber is, ook verrassen met een sportief cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een sportabonnement of een bon voor één of enkele sessies. Zo kan je iemand die nog aarzelt, toch aanzetten om eens iets sportiefs te proberen. Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van Gym Plus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal