Hou je van pop muziek en een stevige work-out: probeer onze Pop Pilates!

probeer onze Pop Pilates!
20 okt

Pop Pilates?

Pilates is vandaag erg populair bij sporters. Maar in feite bestaat deze methode al meer dan 100 jaar. Het is de ultieme sport om je spieren te versterken en aan een correcte houding te werken. Liefhebbers van Pilates vinden in de bewegingen de ideale balans tussen lichaam en geest, waarbij de ademhaling centraal staat.

Door de jaren heen is Pilates zich steeds verder blijven ontwikkelen en werd er gezocht naar nieuwe manieren om de sport nog beter, efficiƫnter en leuker te maken. Onze Pop Pilates lessen zijn daar het mooiste voorbeeld van! Alle goede dingen van Pilates, in combinatie met energieke muziek.

Pilates bij GymPlus

Het leuke aan Pilates is dat je de sport op elk niveau kan beoefenen, er snel resultaat mee boekt en dat je er niet alleen fysiek, maar ook mentaal een stuk sterker van wordt. En bij Pop Pilates krijg je er nog een hoog fun-gehalte bij.

Onze trainers zijn goed opgeleid en worden voortdurend bijgeschoold om bij iedereen op een veilige manier het beste uit de work-outs te halen. En omdat het groepslessen zijn ligt de motivatie bij de deelnemers erg hoog.

In groep motiveer je elkaar. Dat zorgt voor de nodige ambiance, zeker in combinatie met de muziek die we tijdens de Pop Pilates sessies gebruiken. Je krijgt de kans om jezelf uit te leven, maar wel op de gecontroleerde manier die eigen is aan deze methode.

 

Wie meer wil weten over deze of de andere groepslessen in het aanbod van GymPlus neemt gerust vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit om jou in een van onze volgende Pop Pilates sessies te verwelkomen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal