Op een efficiënte manier afslanken doe je zo

op een efficiënte manier afslanken
16 jul

We hebben allemaal wel eens een dieet gevolgd om te vermageren. Maar helaas houden niet zo heel veel mensen hun goede voornemens vol. We halen ons streefgewicht niet of we komen nadien weer bij. Blijvend vermageren is niet zo eenvoudig, of toch zeker niet wanneer je er helemaal alleen voorstaat. Gelukkig kan je op een efficiënte manier afslanken, met resultaat. Hoe? Dat vertellen we je in dit blogbericht.

AFSLANKEN met personal trainer

De basis van afslanken is in principe voor iedereen dezelfde: zorg dat je meer energie verbrandt dan wat je binnenkrijgt. Dat doe je door een goed evenwicht te vinden tussen een gezond eetpatroon en voldoende beweging.

Maar de theorie is makkelijker dan de praktijk. Want wat is een gezond eetpatroon voor jou? En welke beweging helpt bij het vermageren? Zoiets is voor iedereen anders. Wil je echt succes halen dan moet je je levensstijl aanpassen aan wat gezond én haalbaar voor je is.

Wie gaat vermageren begint vaak met veel enthousiasme en gaat eenzijdig eten en impulsief sporten. Het resultaat is dat het lichaam die nieuwe gewoontes niet kan verwerken waardoor het veel te snel futloos en uitgeput raakt.

Met een personal trainer maak je een voedings- en bewegingsschema op jouw maat. Je coach kijkt naar je huidige levensstijl en maakt een programma waarmee je stap voor stap aan je gewicht en je gewoontes werkt. Zo haal je een resultaat dat je kan volhouden. En gaat het even niet, dan staat je personal trainer voor je klaar om je weer te motiveren.

Gezonder gaan leven

Blijvend vermageren gaat dus gepaard met een gezondere levensstijl. Het Health programma van Gym Plus helpt iedereen die gezonder wil gaan leven met de zoektocht naar het ideale evenwicht tussen bewegen, eten en ontspannen.

Want ontspanning is een belangrijk onderdeel van een gezond leven. Wie wil afslanken en daarvoor te snel intensief gaat sporten loopt een hoger risico op blessures omdat het lichaam tussen de trainingen door niet kan herstellen.

Samen met een personal trainer maak je bij Gym Plus Health een schema waarmee je jouw doelstellingen haalt zonder een te grote schok voor je lichaam en voor jezelf. Je coach bepaalt samen met jou wat realistisch is en stippelt de weg naar je doel voor je uit.

En natuurlijk volgt je coach je vorderingen nauwgezet op. Dat is goed voor je motivatie en het laat je toe om bij te sturen wanneer je persoonlijke programma te licht of te zwaar is.

Klaar om te bouwen aan een gezonder leven? Efficiënt afslanken met blijvend resultaat? Neem vrijblijvend contact op met onze coaches en maak kennis met ons unieke programma op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal