Ontdek de voordelen van een small group training

Ontdek de voordelen van een small group training
07 sep

Wil je graag extra gemotiveerd blijven sporten maar hou je niet zo van alleen sporten? Of zie je ertegenop om samen te sporten in een grote groep? Dan is het Short High Intensive Training programma in kleine groepen zeker iets voor jou!

Trainen in kleine groepen

In groep trainen zorgt altijd voor extra motivatie. Maar grote groepen zijn wat anoniemer en dan is het niet altijd zo makkelijk om écht gemotiveerd te blijven. Daarom hebben we bij Gym Plus het Short High Intensive Training programma geïntroduceerd.

Korte, gevarieerde en intensieve trainingen die je lichaam een complete work-out bieden. Maar vooral: in kleine groepen. Zo houd je de motiverende groepsfactor en profiteer je tegelijk van de voordelen van een personal trainer.

Bovendien delen we de groepjes in volgens niveau. Dan kan iedereen dezelfde oefeningen aan en raak je niet gedemotiveerd omdat je in het begin wat achterblijft. Of ga je je niet vervelen omdat jouw niveau net hoger is dan dat van de rest van de groep.

Voordelen van Small Group Training

En er zijn nog voordelen aan trainen in kleine groepen:

  • Omdat de groepen kleiner zijn kan er meer variatie in het programma worden gebracht. Zeker wanneer er met toestellen wordt gewerkt kom je sneller aan de beurt.
  • Je bent samen met andere sporters die dezelfde motivatie hebben: voor de ene is dat misschien vermageren, voor de andere is dat een sportief doel halen. Zo kan je met elkaar vergelijken, wat je extra veel goesting in sporten geeft.
  • In kleine groepjes daag je elkaar makkelijker uit. Op die manier leg je de lat voor jezelf onbewust hoger en haal je dus meer resultaat.
  • Je bent steeds onder begeleiding van een coach. In een kleine groep kan die meer tijd voor je vrijmaken dan in een grote groep, dat is logisch. Je krijgt dus de voordelen van een personal coach, maar dan aan een lagere prijs.

Iedere training is dus weer verrassend en inspirerend. Onze Short High Intensive Training programma’s combineren het beste van verschillende disciplines. Cardio, kracht of uithouding, het staat allemaal op het programma. En voor elk niveau is er een aanbod op maat. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal