Nieuwe IC7 Indoor fietsen: een cycling revolutie bij GYM Plus

22 nov

Bij GYM Plus zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de beste fitnesservaring te bieden. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we onze indoor cycling studio hebben geüpgraded met de bekroonde IC7 Indoor fietsen, waardoor we je nu een ongeëvenaarde fietservaring kunnen aanbieden. Kom langs voor een indoor cycling groepsles of een vrije training en probeer onze nieuwe IC7 Indoor fietsen uit! Inschrijven is niet nodig.

GYM Plus Cycle >        Gratis 8 dagen sporten >

Download onze brochure over IC7

Ontdek alle mogelijkheden van onze IC7-fietsen in de brochure. Laat uw e-mailadres achter en ontvang direct de downloadlink*.

Voordelen IC7 Indoor fietsen

Dubbelzijdige wattagemeting

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de IC7 Indoor fiets is de mogelijkheid om het wattage aan zowel de linker- als de rechterkant van de pedalen te meten. Dit biedt een revolutionair voordeel voor zowel beginners als gevorderde fietsers. Deze nauwkeurigheid in data-analyse zorgt voor een betere coaching en opvolging, waardoor elke fietser zijn of haar prestaties kan maximaliseren.

Wat houdt dubbelzijdige wattage in voor jouw training?

Met deze technologie kan je nauwkeurig zien of je overcompenseert met het linker- of het rechterbeen, wat helpt bij het aanpassen van jouw techniek en het voorkomen van blessures. Per training wordt in kaart gebracht hoeveel % elk been heeft gepresteerd, waardoor je duidelijke inzichten krijgt per been. Heb je bijvoorbeeld links 60% gepresteerd en rechts 40%, dan kan je advies vragen aan een van onze ervaren coaches om je techniek aan te passen.

Geconnecteerde display & app

De IC7 is uitgerust met een geavanceerde display en kan gekoppeld worden aan een app. Hiermee kunnen gebruikers hun vooruitgang bijhouden en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s ontvangen ter voorbereiding op wielerwedstrijden of andere trajecten. De app zorgt voor een holistisch overzicht van al je inspanningen, waardoor je de progressie kunt zien in het kader van je totale fitnessreis.

Daarnaast is de WattRate® TFT Computer 2.0 een game-changer. Het biedt een intuïtieve navigatie, snelle verbinding en een helder, zelfaangedreven TFT-scherm dat de individuele trainingsintensiteit zowel voor de gebruiker als de trainer weergeeft.

Vernieuwd ontwerp handgreep

Met het nieuwe handgreepontwerp, dat lijkt op een echte koersfiets, voelt elke training op de IC7 als een rit op de weg. Dit realistische gevoel motiveert fietsers om hun grenzen te verleggen en het meeste uit elke sessie te halen.

Wat houdt het vernieuwde handgreepontwerp in voor jouw training?

Dankzij het vernieuwde design biedt de IC7 een rijervaring die opmerkelijk dicht bij het echte fietsen komt, waardoor je bijna zou vergeten dat je binnen traint. Dit authentieke gevoel kan fietsers motiveren om dieper te gaan, hun grenzen te verleggen en elke sessie volledig te benutten. Bovendien helpt het realistische handgreepontwerp fietsers om hun handen en lichaam op dezelfde manier te positioneren als op een echte koersfiets, wat kan leiden tot een betere lichaamshouding en een efficiëntere krachtoverdracht tijdens het trappen. Het eindresultaat is een verhoogde betrokkenheid en consistentie in de trainingen, wat op de lange termijn betere resultaten kan opleveren. Met de IC7 belooft elke trainingssessie niet alleen effectief maar ook opwindend te zijn, waardoor je het beste uit jezelf haalt bij elke rit.

Cycling groepslessen

Onze nieuwe IC7 fietsen zullen ook de ster van de show zijn tijdens onze cycling groepslessen. Met de verbeterde mogelijkheden kunnen instructeurs en deelnemers hun prestaties nauwkeuriger volgen en aanpassen, waardoor elke les een unieke en uitdagende ervaring wordt.

Groepslessen >

Wat is het voordeel van de IC7 indoor fietsen tijdens een cycling groepsles?

In de moderne wereld van fitness en training wordt het belang van persoonlijke begeleiding steeds duidelijker. Het gaat niet alleen om het aantal herhalingen of de afgelegde kilometers, maar om de kwaliteit van elke beweging en de strategie achter elke training. Daarom hebben we een indoor cycling groepsles ontwikkeld waarbij elke deelnemer profiteert van de expertise van een ervaren coach.

Tijdens de les staat deze coach aan je zijde, gewapend met real-time data over jouw prestaties. Op basis van deze gegevens kan de coach persoonlijke aanbevelingen doen die verder gaan dan algemene adviezen. Heb je een aanpassing nodig in je houding om blessures te voorkomen? Of misschien een specifieke oefening die je helpt sneller naar jouw doel te werken? Jouw coach heeft het antwoord. Het draait allemaal om het fine-tunen van je training op basis van jouw unieke behoeften. Of je nu streeft naar een nieuw persoonlijk record, herstelt van een blessure of gewoon het meeste uit elke trainingssessie wilt halen, onze coaches zijn er om je te begeleiden.

Het resultaat is een trainingstraject dat niet alleen efficiënter is, maar ook effectiever. Met de juiste begeleiding, gebaseerd op nauwkeurige data en jarenlange ervaring, ben je verzekerd van een pad dat rechtstreeks leidt naar het beste wat je in je hebt. Stap voor stap, met persoonlijk advies en aanmoediging, helpen we je om je potentieel volledig te realiseren.

De indoor cycling lessen worden op dinsdag om 20u15 gegeven en op donderdag om 19u15. Vanaf begin november tot eind februari is er ook indoor cycling op zondag van 11u15 tot 12u15. Inschrijven is niet nodig. 

Technische specificaties IC7 Indoor fietsen

Omschrijving IC7
Pedalen Dual-sided SPD & toe cage
Handgreepontwerp Ergo-formed, multi position, soft PVC w/vertical & horizontal adjustments
Zadel Unisex padded sport saddle w/vertical & horizontal adjustments
Accessoireshouder Dual, integrated on handlebar
Aandrijfsysteem 2-Stage Hybrid Poly-V & Tooth belt
Weerstandssysteem Magnetic via 300° dial
Vliegwiel Rear, aluminum, evenly-weighted
Q-factor 155mm / 6.4
Hartslag Bluetooth / Ant+ (chest strap)

Conclusie

Bij GYM Plus zijn we trots op onze inzet voor innovatie en kwaliteit. We nodigen al onze leden uit om de nieuwe IC7 Indoor fietsen zelf te ervaren en het verschil te voelen. Kom langs voor een les of vrije training en stap in de wereld van geavanceerd indoor cycling!

GYM Plus Cycle >        Gratis 8 dagen sporten >

 

* Als u uw e-mailadres achterlaat, gaat u akkoord met onze privacy policy en schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal