Nieuw bij GYM Plus: vernieuwing EGYM, core & reset en extra toestellen

13 dec

Bij GYM Plus zetten we onze innovatiereis voort met een gedurfde nieuwe investering in geavanceerde, slimme sporttoestellen. Als je een fitnessliefhebber bent of simpelweg van kwaliteitsdiensten houdt, dan is dit nieuws zeker iets om naar uit te kijken!

Wat is EGYM >       Gratis 8 dagen sporten >

 

Wat is er nieuw?

EGYM Fitness Hub

De EGYM Fitness Hub is het middelpunt dat nieuwe reeks toestellen coördineert. De Hub is een all-in-one analysetoestel dat niet alleen je lichaam scant en analyseert, maar ook je uithoudingsvermogen, kracht en techniek evalueert. Daarnaast spoort het ook eventuele techniekfouten op. Het voorziet je van een op maat gemaakt trainingsplan en past alle apparatuur nauwkeurig aan op basis van jouw lichaamsbouw en kracht. Dit zorgt niet alleen voor respect voor je huidige fitheidsniveau, maar ondersteunt ook een effectieve verbetering ervan.

Voordat je begint aan je EGYM reis, onderga je een volledige scan van de EGYM Fitness Hub. Dit is de basis waarop de Hub zich baseert om alle fitnesstoestellen op jouw maat in te stellen, zodat je altijd met het ideale trainingsgewichten kunt trainen en je vorderingen kan bijhouden. Deze lichaamsmetingen zorgen voor een holistische kijk op je gezondheid en fitheid. Op die manier wordt jouw vooruitgang ook zichtbaar, training na training.

BioAge

Wist je dat de EGYM Fitness Hub je spierleeftijd kan bepalen? Wil je weten hoe ‘oud’ je spieren zijn in vergelijking met je werkelijke leeftijd? Met de EGYM Fitness Hub en bijbehorende app kun je jouw BioAge vaststellen, gebaseerd op je maximale kracht.

EGYM Fitness Hub >

Uitbreiding met Core & reset toestellen

De nieuwe core & reset serie is een aanvulling op de EGYM cirkel en bestaat uit 4 krachtapparaten en 4 stretchapparaten. De combinatie van deze apparaten verzekert dat je een volledige spiergroepstraining krijgt, wat resulteert in een gebalanceerde en effectievere work-out.

Vernieuwing EGYM Cirkel

Als je al vertrouwd bent met de huidige EGYM cirkel, dan zul je ongetwijfeld onder de indruk zijn van de vernieuwde cirkel. Deze bevat de nieuwste EGYM-toestellen met onder andere een groter en intuïtiever scherm voor een betere gebruikservaring. Daarnaast zijn de toestellen continu verbonden met de app, zodat je je training in real time kunt volgen.

Wat is EGYM >

 

Extra toestellen

Daarnaast werden ook nog tal van andere toestellen aangekocht, zoals de IC7 Indoor Fietsen: een moderne aanvulling die fietsliefhebbers zeker zal aanspreken.

IC7 Indoor fietsen >

Geconnecteerde EGYM Fitness App

De EGYM Fitness App is een geavanceerde app die data en technologie combineert voor een optimale trainingservaring. De app biedt gepersonaliseerde trainingsschema’s, gebaseerd op individuele behoeften en doelen. Terwijl je traint, ontvang je real-time feedback om je techniek en prestaties te verbeteren. De app synchroniseert naadloos met EGYM-toestellen in fitnesscentra, waarbij al je gegevens consistent worden bijgehouden. Het fungeert ook als een sociaal platform, waardoor je je vooruitgang kunt delen en vergelijken met anderen.

8 verschillende trainingsprogramma’s

EGYM biedt de keuze uit maar liefst 8 verschillende trainingsprogramma’s, te weten:

  • Reha Fit: langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel herstelt;
  • Algemene fitness: focus op verschillende vormen van spiertraining gericht op krachtbehoud;
  • Spieropbouw: focus op hoge belasting van de spieren met een langzame bewegingssnelheid voor optimale spiergroei;
  • Bodyshaping: combinatie tussen verschillende vormen van training om het lichaam optimaal ‘in shape’ te krijgen;
  • Vetverbranding: focus op krachtuithoudingsvermogen met een hoge hartslag, relatief laag trainingsgewicht en lange trainingsduur;
  • Atletisch: focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht;
  • Metabolic Fit: geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren;
  • Immunity Boost: dit programma versterkt je immuunsysteem en verkleint daarmee de kans op infectie door een virus.

Wanneer en hoe?

In december zal GYM Plus gedurende drie dagen gesloten zijn om deze nieuwe toestellen te installeren. Hoewel dit enig ongemak kan veroorzaken voor de reguliere bezoekers, garanderen we bij GYM Plus dat deze korte onderbreking de moeite waard zal zijn!

 

Tot slot

We zijn ongelofelijk enthousiast over deze vooruitgang en kunnen niet wachten om jullie verwachtingen te overtreffen met deze nieuwe toevoegingen. Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties, feedback en ervaringen met de nieuwe toestellen. Samen blijven we streven naar gezondheid, welzijn en de beste versie van onszelf. We kijken uit naar de veranderingen van december en hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als wij!

Gratis 8 dagen sporten >

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal