GYM Plus-lid Camiel in de media

09 apr

Het verhaal van Camiel, een 85-jarige man die drie keer per week naar de fitness gaat, heeft recentelijk de krantenkoppen gehaald. Twee artikelen, een van de VRT NWS en een van TV Oost, vertellen over zijn opmerkelijke fitnessroutine en de impact die het heeft gehad op zijn leven.

Bij Gym Plus zijn we enorm trots op leden zoals Camiel, die met zijn toewijding en vastberadenheid laat zien wat mogelijk is, ongeacht leeftijd. Zijn verhaal is een inspiratiebron voor ons allemaal en benadrukt het belang van een gezonde levensstijl, ongeacht waar je je in het leven bevindt.

VRT Nws

Camiel (85) fitnest elke week op de plek waar hij 70 jaar werkte in Aalst: “Ik zit niet graag in mijn zetel”

70 jaar geleden begon Camiel De Smet zijn loopbaan in fabriek Schotte in Aalst, nu gaat hij op dezelfde plek, die intussen een fitnesscentrum is geworden, 3 keer per week sporten.

Al 2 jaar is De Smet een trouwe bezoeker van Gym Plus Fitness in sportcomplex Schotte in Aalst. Na een hartinfarct begon hij op aanraden van zijn dokter met fitnessen en sindsdien is hij niet meer gestopt. “Vorige week heeft mijn huisarts mij nog proficiat gewenst met mijn fysieke toestand”, vertelt hij.

Op 14-jarige leeftijd begon hij in de fabriekshal van leerlooierij Schotte. “Exact op de plek waar de fitness nu is. Ik ben de oudste van acht kinderen, mijn vader had een bakkerij. Dus vanaf mijn twaalfde hielp ik ook al mee in de bakkerij om brood rond te brengen met een fiets. Zo hield ik mijn conditie altijd op peil. Die sportiviteit heeft er altijd al ingezeten.”

Als Camiel het sportcomplex binnenloopt, voelt het alsof hij weer aan het werk gaat. Hij gaat elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend naar de fitness. “Daarna help ik thuis mijn vrouw een beetje en werk ik in de tuin. In de zetel zit ik niet, enkel ‘s middags, want dat heb ik nodig. Voor de rest voel ik mij nog steeds als iemand van twintig jaar”, besluit De Smet.

Bron: vrt.be

Bekijk het artikel >

   

 

TV Oost

Na hartinfarct gooide Camiel (85) zijn leven over een andere boeg, drie keer per week gaat hij fitnessen met het jong geweld

Als u nog wat motivatie zoekt om te beginnen sporten, dan moet u nu aandachtig kijken. Want vandaag hebben we Camiel De Smet uit Erpe leren kennen. En Camiel is ‘gene gewone’. Drie keer per week gaat Camiel fitnessen in Aalst. En dat op een gezegende leeftijd van 85 jaar. Camiel kreeg enkele jaren geleden een hartinfarct en werd door de dokters naar de fitness gestuurd om meer te bewegen. En dat advies heeft hij heel serieus genomen. Camiel werkt er zich stevig in het zweet, en de fitness is zijn tweede thuis geworden.

Bron: TV Oost

Bekijk het artikel >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal