Afslanken met Lignavita

Afslanken met Lignavita
29 okt

Je wil graag vermageren? Proficiat, want het vraagt veel motivatie en doorzetting om gezond af te vallen. Gym Plus is de ideale partner om je daarbij te helpen omdat wij zowel voedingsadvies als sportbegeleiding geven. Wij bieden een uitgebreid aanbod van Lignavita producten aan. Daar geven we graag een extra woordje uitleg bij.

Lignavita producten

Wat je eet heeft een grote invloed op je lichaamsgewicht. Een evenwichtig voedingspatroon is noodzakelijk om je lichaam gezond te houden. Calorieën die je via voeding binnenkrijgt worden weer verbrand wanneer je lichaam meer energie nodig heeft. Voldoende bewegen is dus net zo belangrijk dan een evenwichtig voedingspatroon.

Wil je zelf afslanken, dan is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen in te nemen en daarbij voldoende te bewegen. Zo kan je op een gezonde manier toch veel calorieën verbranden.

In samenwerking met Lignavita kan je bij ons terecht voor professioneel voedingsadvies. Je vindt er ook een ruim gamma gezonde dieetproducten. De proteïnerijke Lignavita producten geven de juiste bouwstoffen voor je lichaam. Ze bevatten evenwichtige porties van eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Zo ga je voornamelijk vetmassa verliezen terwijl de spiermassa wordt beschermd. Zo krijg je een strakker lichaam en ga je ook fitter door het leven.

Gezond afvallen

Vermageren met de Lignavita producten bij Gym Plus is helemaal niet moeilijk of eentonig. De eiwitproducten zijn beschikbaar in een ruime variatie aan soorten en smaken. De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de vertrouwde smaak van onze dagelijkse voeding.

Onze professionele voedingscoaches kunnen je helpen met het opmaken voor jouw ideale programma en je te begeleiden naar jouw streefgewicht. Zo kan je gezond afvallen zonder dat je een crashdieet nodig hebt. Zo’n crashdieet laat je op korte tijd veel gewicht verliezen met een eenzijdig voedingspatroon. Dat is goed om snel resultaat te boeken, maar heel erg ongezond voor je lichaam en bovendien komen de verloren kilo’s er weer bij eens je terug normaal gaat eten.

Gym Plus helpt je niet alleen bij het afslanken met Lignavita, maar zorgt ook voor een bewegingsschema op maat. Onze gespecialiseerde trainers begeleiden je zodat je op de meest gezonde manier gewicht kan verliezen. Wanneer je meer wil weten over de programma’s die je helpen met gezond afslanken, dan kan je meteen contact opnemen met onze Lignavita specialisten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal