5 onmisbare zaken om mee te nemen naar de fitness

17 mei

Sporten is tof. Bij Gym Plus kan je terecht voor een brede waaier aan mogelijkheden. Of je nu kiest voor een individueel programma of liever deelneemt aan onze groepslessen, met deze 5 onmisbare zaken maak je jouw fitness ervaring nog leuker.

Wat mag ik niet vergeten meenemen naar de fitness?

Nog snel even sporten na het werk? Jezelf uitleven na een stressvolle dag? Het hoofd zit soms helemaal vol en dan vergeet je al wel eens iets mee te nemen naar de fitness. Dat kan soms vervelend zijn en daarom geven we je alvast wat tips over wat er in je sporttas moet zitten.

  • Je lidkaart: dat klinkt logisch, maar je lidkaart is meer dan je toegangsticket tot de fitness. In je Gym Plus polsbandje zit een chip met jouw persoonlijk trainingsschema. Zo weten onze toestellen meteen wie je bent en is het programma aangepast aan jou.
  • Sportschoenen: het is belangrijk om met de juiste schoenen te sporten. Een goede sportschoen geeft de nodige steun aan je voet, zorgt voor een goede demping in de zool en is ademend zodat het zweet makkelijk verdampt. Vergeet je schoenen dus zeker niet!
  • Douchegerief: niets zo zalig dan een verfrissende douche na het sporten. Voor de handdoeken zorgen wij, maar zeep en shampoo steek je zelf in je sporttas.
  • De juiste motivatie: men zegt wel eens: no pain, no gain. OK, sporten hoeft niet perse pijnlijk te zijn, maar je kan er wel grenzen mee verleggen. Zit het je even niet mee? Denk dan aan het heerlijke gevoel waarmee je na het sporten beloond wordt. Er is altijd wel een goede reden om te bewegen!
  • Je sportbuddy: akkoord, die steek je beter niet in de sporttas. Maar sporten met twee motiveert en je kan nadien gezellig napraten over je prestaties. Breng je een sportbuddy mee naar Gym Plus dan mag die van ons 8 dagen gratis sporten. Mooi meegenomen, toch?

Sportbuddy meenemen naar de fitness?

We zeiden het al: bij ons kan je iemand meenemen om samen te sporten. Die persoon mag dan meteen 8 dagen gratis sporten op proef.

Wil je er meer over weten? Vraag gerust informatie aan de balie of neem contact met ons op. Wij bezorgen je alle informatie voor de registratie van je nieuwe sportbuddy bij Gym Plus.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze maandelijkse acties en evenementen.
© 2024 Gym Plus Aalst. All Rights Reserved.  |  Sitemap  |  Privacy policy
Website laten maken door conversal