eGym-Cirkel: Fit & Vitaal in 2x 30 minuten per week

Op zoek naar een manier om fitter & vitaler te worden op een leuke manier? Onze nieuwe eGym toestellen stellen je in staat om in slechts 30 minuten een volledige work-out te voltooien, specifiek afgestemd op jouw lichaam.

8 dagen gratis sporten >

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van verschillende volautomatische, adaptieve krachttoestellen die zich aan jouw capaciteiten aanpast. Deze technologie biedt een gepersonaliseerde en efficiënte work-out voor een snelle, maar complete training.

Voor wie is eGym bedoeld?

eGym is de ideale keuze voor wie een volle agenda heeft, onzeker is over de juiste trainingsmethoden, of gerichte gezondheidsdoelen nastreeft. Ongeacht je ervaringsniveau of leeftijd, de eGym-cirkel bij Gym Plus biedt een gepersonaliseerde en doeltreffende training die speciaal is afgestemd op jouw lichaam. Daarnaast stelt eGym een trainingsprogramma voor je op die jou helpt met jouw doelstellingen: gewichtsverlies, algemene fitheid verbeteren, specifieke klachten aan gewrichten of spieren, spieropbouw en meer.

Hoe werkt eGym?

Bij je eerste bezoek aan onze eGym, zal een gekwalificeerde eGym-coach je helpen met het instellen van alle toestellen. Je persoonlijke gegevens zoals zitpositie en het gewenste trainingsgewicht worden opgeslagen op een handig polsbandje.

Bij elk volgend bezoek hoef je alleen maar je polsbandje te scannen bij de toestellen. Ze stellen zich dan automatisch in op jouw voorkeuren, waardoor je direct kunt beginnen met je workout zonder tijd te verliezen aan het aanpassen van de machines.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Via het polsbandje kan je ook je evolutie opvolgen en jouw bio-age nagaan. De volledige eGym cirkel uitvoeren neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Idealiter kom je best 2 keer per week om je fitter, gezonder en meer ontspannen te voelen.

De voordelen van eGym

 • Snel en efficiënt
  Voltooi een volledige workout in slechts 30 minuten, 2 keer per week.
 • Persoonlijk en veilig
  De machines passen zich automatisch aan jou aan en geven visuele feedback via het scherm om blessures te voorkomen.
 • Variatie
  Met de volledige cirkel wordt een work-out nooit eentonig, er zijn heel veel combinatiemogelijkheden.
 • Motiverend
  Via het polsbandje of de app kan je je evolutie opvolgen waardoor je extra resultaatgericht kan trainen.

Welke eGym programma’s bestaan er?

De eGym programma’s zijn ontworpen om een breed scala aan fitnessdoelen te ondersteunen, van revalidatie tot atletische prestatieverbetering.

eGym Rehab Fit
Dit programma is specifiek gericht op gebruikers die herstellende zijn van blessures of die te maken hebben met chronische pijn. De oefeningen zijn ontworpen om te helpen bij het veilig opbouwen van kracht en mobiliteit, terwijl het risico op her-blessure geminimaliseerd wordt.

eGym Spieropbouw
Zoals de naam al suggereert, focust dit programma zich op het vergroten van spiermassa en kracht. Het gebruikt weerstandstraining op hogere intensiteitsniveaus om spierhypertrofie te stimuleren, ideaal voor diegenen die groter en sterker willen worden.

eGym Body shaping
Body shaping is gericht op het tonen en vormen van het lichaam door middel van een combinatie van kracht- en uithoudingsvermogenstraining. Dit programma helpt bij het definiëren van spieren en het verbeteren van de algehele lichaamscompositie.

eGym Fatburn
Dit programma is geoptimaliseerd voor maximaal calorieverbruik tijdens elke sessie, waardoor het ideaal is voor gewichtsverlies en vetreductie. Het combineert cardio- en krachtoefeningen om de metabolismesnelheid te verhogen.

eGym Athletic Fit
Athletic Fit is ontworpen voor sporters die hun prestaties willen verbeteren. Het programma bevat oefeningen die kracht, snelheid en explosiviteit verhogen, waardoor sporters beter kunnen presteren in hun respectieve disciplines.

eGym Metabolic Fit
Dit programma helpt bij het verbeteren van de metabolische gezondheid door middel van een mix van kracht- en uithoudingsvermogensoefeningen. Het is bijzonder nuttig voor mensen met metabole aandoeningen zoals diabetes type 2, omdat het helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

eGym Immunity boost
In de Immunity Boost-modus ligt de focus op het versterken van het immuunsysteem door een combinatie van oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit. Dit programma kan bijdragen aan een betere weerstand tegen ziekten en aandoeningen.
 

De 4 eGym stappen

Stap 1: eerste gesprek
Tijdens het intakegesprek zal onze eGym coach samen met jou zitten om een duidelijk beeld te krijgen van jouw fitnessdoelen, eventuele specifieke klachten of eerdere blessures, en je beschikbare tijden. Dit gesprek helpt ons om jouw trainingsprogramma optimaal af te stemmen op jouw behoeften.

Stap 2: health check
We evalueren je huidige gezondheidstoestand en voeren diverse tests uit op onze geavanceerde eGym Hub, waarbij we ook je biologische leeftijd vaststellen.

Stap 3: je ontvangt jouw trainingsschema
Een helder en haalbaar plan is cruciaal voor het eindresultaat; consistentie is hierbij essentieel. Daarom ondersteunen we je actief op vlak van training, maar ook voeding en mentale gezondheid zijn aspecten waar onze egym-coaches rekening mee houden.

Stap 4: opvolging
Indien gewenst, kun je op vooraf vastgestelde tijdstippen een afspraak vastleggen met een van onze coaches om je resultaten te bespreken en je trainingsschema bij te sturen.

eGym fitness Aalst eGym fitness Aalst eGym fitness Aalst

Waarom is de eGym bij Gym Plus Aalst uniek?

Gym Plus heeft qua eGym de volledige cirkel staan. Zo zijn er slechts 4 fitnesscentra in België. Daarnaast staan er bijkomend ook core & reset toestellen ter beschikking. De "Core" toestellen binnen de eGym-cirkel zijn specifiek gericht op het versterken van de kernspieren, waaronder de buikspieren en de rugspieren. De "Reset" toestellen zijn ontworpen om het herstel en de regeneratie van de spieren te bevorderen. Ze helpen ook bij het terugbrengen van de spieren in hun normale staat na een work-out om stijfheid en spierpijn te verminderen.
 • Persoonlijke begeleiding
 • Individueel programma
 • Constante opvolging
 • Volautomatische toestellen
 • Gegarandeerd resultaat
 • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.