Fit op wintersport

Verklein de kans op vervelende blessures en ga voorbereid op wintersportvakantie.

Doet u binnenkort mee aan een wintersportactiviteit? Zorg dan dat u goed voorbereid bent met de juiste training! Dankzij het drie maand durende fitnessprogramma van Gym Plus heeft u alles in huis om uit te blinken op de piste.
Interesse? Vraag hier uw drie maand durende fitnessprogramma aan. 

Voorbereid op wintersportvakantie met de wintersporttraining van Gym Plus

Er gaat niets boven een wintervakantie. U kunt de hele dag doorbrengen in de sneeuw, genietend van de prachtige omgeving. Met het speciale fitnessprogramma van Gym Plus kan u zich al fysiek voorbereiden op al uw ski- en snowboardavonturen. Het programma legt de nadruk op kracht en conditie zodat uw vaardigheden op het gebied van skiën en snowboarden aanzienlijk verbeteren. Met slechts enkele weken training bent u klaar om elke helling te bedwingen en te genieten van alles wat uw wintervakantie te bieden heeft.
Interesse? Leg hier uw afspraak vast met één van onze coaches en vertrek voorbereid op skivakantie! 

Het ultieme trainingsprogramma voor uw wintersportvakantie

Uw wintersportvakantie begint al bij Gym Plus. Met een verscheidenheid aan lessen en programma’s bent u in de best mogelijke vorm om op elke piste te schitteren.

skitraining

 

 

wintersporttraining stap 1 v2wintersporttraining stap 2wintersporttraining stap 3wintersporttraining stap 4 v2

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Beauty Nature RaELLe
Beauty Nature RaELLe
20/09/2022
Leuke plaats om te sporten op eigen tempo en niveau. Leuke weekschema met aangename behaalde doelstellingen. Leuke alcohol doekjes na elke toestel te gebruiken, zo blijft sporten in groep aangenaam voor iedereen.
Luc Lemmens
Luc Lemmens
13/09/2022
Toffe sfeer en professionele begeleiding. Iedereen vriendelijk en gedienstig.
Martine de pauw
Martine de pauw
29/08/2022
Zeer goede fitness
Nisoken VD
Nisoken VD
05/07/2022
Gymplus is altijd leuk, grote parking, makkelijk te bereiken, fitnes is 2 de verdiep. Groot, de E gym - toestellen zijn een aanrader voor iedereen. Voor de fitnes voorziet de zaak een handdoek, er zijn aparte douches en lockers. Je kan er drank kopen als nodig. Er zijn groeplessen ter plekke ook.
David Callebaut
David Callebaut
17/02/2022
Prima advies, altijd helpvol en prima, moderne uitgeruste toestellen. Goeie accomodatie, zelfs in coronatijden. Voldoende verluchting aanwezig