Fit op wintersport

Verklein de kans op vervelende blessures en ga voorbereid op wintersportvakantie.

Doet u binnenkort mee aan een wintersportactiviteit? Zorg dan dat u goed voorbereid bent met de juiste training! Dankzij het drie maand durende fitnessprogramma van Gym Plus heeft u alles in huis om uit te blinken op de piste.
Interesse? Vraag hier uw drie maand durende fitnessprogramma aan. 

Voorbereid op wintersportvakantie met de wintersporttraining van Gym Plus

Er gaat niets boven een wintervakantie. U kunt de hele dag doorbrengen in de sneeuw, genietend van de prachtige omgeving. Met het speciale fitnessprogramma van Gym Plus kan u zich al fysiek voorbereiden op al uw ski- en snowboardavonturen. Het programma legt de nadruk op kracht en conditie zodat uw vaardigheden op het gebied van skiën en snowboarden aanzienlijk verbeteren. Met slechts enkele weken training bent u klaar om elke helling te bedwingen en te genieten van alles wat uw wintervakantie te bieden heeft.
Interesse? Leg hier uw afspraak vast met één van onze coaches en vertrek voorbereid op skivakantie! 

Het ultieme trainingsprogramma voor uw wintersportvakantie

Uw wintersportvakantie begint al bij Gym Plus. Met een verscheidenheid aan lessen en programma’s bent u in de best mogelijke vorm om op elke piste te schitteren.

skitraining

 

 

wintersporttraining stap 1 v2wintersporttraining stap 2wintersporttraining stap 3wintersporttraining stap 4 v2

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Kim Verhulst
Kim Verhulst
27/05/2023
Vriendelijk en zeer behulpzaam. Ruime nette doucheruimtes. Voldoende toestellen om in alle rust te sporten. Ook bieden ze een keuze aan groepslessen. Maar deze is eerder beperkt.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
K Callaert
K Callaert
26/01/2023
Goed uitgeruste professionele fitness in recent gebouw met een leuke sfeer! Vriendelijke trainers die zorgen voor sportieve uitdagingen als je wilt maar je ook rustig op je eigen tempo laten trainen als je dat even leuker vindt. Pluspunt is de aanwezigheid van een kine-praktijk waarbij de kinesisten ook sportlessen geven wat een extra troef is als je individuele begeleiding nodig hebt bij blessures of revalidatie. Leuke touch is het gratis gebruik van handdoeken zodat je die niet zelf hoeft mee te brengen. Hoge plafonds en goede ventilatie zorgen ook voor een ruim gevoel en grote ramen brengen natuurlijk (en airco in de zomer helpt in een hittegolf). Aanrader!
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.
Lotte Geeraerts
Lotte Geeraerts
17/11/2022
Een zeer propere fitness met vriendelijk personeel!
Nisoken VD
Nisoken VD
15/11/2022
Gymplus is altijd leuk, grote parking, makkelijk te bereiken, fitnes is op 2 de verdiep. Er is een lift als nodig. Groot, de E gym - toestellen zijn een aanrader voor iedereen. Voor de fitnes voorziet de zaak een handdoek, er zijn aparte douches en lockers. Je kan er drank kopen als nodig. Er zijn groeplessen ter plekke ook. Er kan een pas aangevraagd worden voor 8x gratis te fitnessen om zo de zaak te leren kennen. Opgelet, na eerste keer ben je verkocht 😁