Gezond afslanken met Lignavita

Waarom kiezen voor Lignavita?

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo’s weg te werken?
Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet in de goede richting.
Nu komt het er natuurlijk op aan om de juiste manier te kiezen, waarbij je er voor zorgt dat de kilo’s niet alleen wegsmelten als sneeuw voor de zon, maar ook weg “blijven”!

Waarom kies je dan voor Lignavita?

We willen, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam!
Bovendien komt voor ons je gezondheid op de eerste plaats!
Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling.
En dat is waar het om draait!

Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.Het eiwitdieet heeft een hele andere invalshoek dan vele reguliere dieetmethoden. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden.
Een eiwit, ook wel proteïne genoemd, is een molecule die is opgebouwd uit verschillende ketens van aminozuren. Verschillende aminozuren (organische verbindingen) vormen samen een eiwit.
Eiwitten zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden. Het eiwitdieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden.

Je zult je bovendien fitter en energieker voelen. Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet. Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger.
Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het eiwitdieet.
Met Lignavita kies je voor een betrouwbaar, wetenschappelijk onderbouwd systeem en kwalitatief hoogwaardige producten. Onze opgeleide coaches geven je de nodige begeleiding en opvolging en zien er op toe dat je met de Lignavita producten voldoende eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Afvallen met Lignavita is helemaal niet moeilijk of eentonig: Lignavita eiwitproducten zijn beschikbaar in veel smaken en variaties.
De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van dagdagelijkse voeding.

 

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
 

 

 

 

 

  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Erkende Bloso trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Gym Plus is mijn uitlaatklep achter een zware werkdag
Adriaan, 26 feb