Wedstrijdreglement Facebookactie ‘Win één jaar gratis fitness’ (3 november tot en met 3 december)

 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Gym Plus met ondernemingsnummer ondernemingsnummer 0660.939.885, gevestigd te Kapellekensbaan 12
  te Erembodegem. Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of beheerd door Facebook, en is ook niet verbonden met de organisatie Facebook. Door deelname aan deze wedstrijd doet de deelnemer onherroepelijk afstand van alle vorderingen ten opzichte van Facebook.
 2. De informatie die door de deelnemers wordt verschaft, is bestemd voor Gym Plus, en niet voor Facebook.
 3. De deelname aan deze wedstrijd is gratis.
 4. Door deel te nemen aan de Facebookactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met de voorwaarden van dit reglement.
 5. Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming te hebben van hun wettelijke vertegenwoordiger.
 6. Medewerkers van Gym Plus zijn niet uitgesloten van deelname maar maken geen kans op het prijzenpakket.
 7. Gym Plus behoudt zich het recht voor om een deelnemer aan de Facebookactie te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien deze deelnemer op enige wijze in strijd handelt met dit reglement of anderszins onrechtmatig handelt jegens Gym Plus.
 8. Deelnemers moeten in België wonen.
 9. De winnaar ontvangt een prijs zoals gecommuniceerd op de wedstrijdpagina met name 5 jaar gratis fitness.
 10. De te winnen prijs van de actie zal worden vermeld op de facebookpagina van Gym Plus en op www.gymplusschotte.be/acties/.
 11. De prijswinnaar wordt gekozen op basis van 3 criteria: Het liken van de Facebookpagina van Gym Plus, het posten van een antwoord op de vraag waarom de persoon in kwestie het verdient om 5 jaar gratis fitness te winnen én het winnen van de loting. Nadien communiceert Gym Plus naar deze persoon en reikt het de prijzen uit aan de winnaars.
 12. De wedstrijd op facebook loopt van 3 november tot en met 3 december. Op 4 december worden de winnaars gekozen.
 13. De winnaars worden per e-mail of telefoon verwittigd en er wordt een datum afgesproken wanneer de prijzen in ontvangst genomen zullen worden.
 14. Gym Plus en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige uit de actie voortvloeiende handelingen.
 15. Gym Plus en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel aan eigendommen of personen, als gevolg van gebruik van de uitgereikte prijzen. Reacties die als kwetsend opgevat kunnen worden, worden meteen verwijderd.
 16. Gym Plus behoudt zich het recht voor om de actie of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien, naar mening van Gym Plus, de omstandigheden dit vereisen. Gym Plus kan daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege Gym Plus.
 17. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden opgeslagen door Gym Plus en worden niet verkocht of aan derden verstrekt. De gegevens worden opgenomen in een bestand; op dit bestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.
 18. Door deelname verlenen de prijswinnaars toestemming aan Gym Plus om hun namen te gebruiken voor het publiekelijk bekendmaken van de winnaars.
Helena Roelens
Helena Roelens
25/03/2023
Sitio profesional, te hacen un examen físico y con muy buen material. Personal muy atento y amable.
Darev Chakarov
Darev Chakarov
03/02/2023
Super
K Callaert
K Callaert
26/01/2023
Goed uitgeruste professionele fitness in recent gebouw met een leuke sfeer! Vriendelijke trainers die zorgen voor sportieve uitdagingen als je wilt maar je ook rustig op je eigen tempo laten trainen als je dat even leuker vindt. Pluspunt is de aanwezigheid van een kine-praktijk waarbij de kinesisten ook sportlessen geven wat een extra troef is als je individuele begeleiding nodig hebt bij blessures of revalidatie. Leuke touch is het gratis gebruik van handdoeken zodat je die niet zelf hoeft mee te brengen. Hoge plafonds en goede ventilatie zorgen ook voor een ruim gevoel en grote ramen brengen natuurlijk (en airco in de zomer helpt in een hittegolf). Aanrader!
Linda Vandenborne
Linda Vandenborne
11/12/2022
Fitnessen op een toffe manier met goede begeleiding. Beschikt over handdoeken en de kans om een douche te nemen.
Lotte Geeraerts
Lotte Geeraerts
17/11/2022
Een zeer propere fitness met vriendelijk personeel!
Nisoken VD
Nisoken VD
15/11/2022
Gymplus is altijd leuk, grote parking, makkelijk te bereiken, fitnes is op 2 de verdiep. Er is een lift als nodig. Groot, de E gym - toestellen zijn een aanrader voor iedereen. Voor de fitnes voorziet de zaak een handdoek, er zijn aparte douches en lockers. Je kan er drank kopen als nodig. Er zijn groeplessen ter plekke ook. Er kan een pas aangevraagd worden voor 8x gratis te fitnessen om zo de zaak te leren kennen. Opgelet, na eerste keer ben je verkocht 😁
Beauty Nature RaELLe
Beauty Nature RaELLe
20/09/2022
Leuke plaats om te sporten op eigen tempo en niveau. Leuke weekschema met aangename behaalde doelstellingen. Leuke alcohol doekjes na elke toestel te gebruiken, zo blijft sporten in groep aangenaam voor iedereen.