Winter- en zomertraining voor fietsers

Verbeter je fysieke fitheid door middel van onze fietstrainingen.

Als je in vorm wilt komen, zijn onze fietsworkouts de perfecte manier om dat te doen! Met speciale begeleiding en coaching kun je het meeste uit jouw training halen en verbluffende resultaten zien. Of je nu traint voor de winter of de zomer, wij kunnen je helpen je fitnessdoelen te bereiken!

Blijf de hele winter in vorm met Gym Plus Cycle

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, er is geen betere manier om je voor te bereiden dan door te trainen bij Gym Plus. Onze lessen zijn ontworpen om je te helpen uithoudingsvermogen, kracht en spieren op te bouwen, zodat je elke winteruitdaging kunt aangaan. En met onze ervaren instructeurs kun je jezelf tot het uiterste drijven in een veilige en ondersteunende omgeving.

GymPlusCyclingTraining

Om alles te monitoren maken we gebruik van Trainingpeaks. Vanuit Trainingpeaks worden uw resultaten geanalyseerd, en wordt er 2 à 3 wekelijks een korte feedback voorzien op basis van uw afgelopen trainingen. Zo komen we tot de beste resultaten.

Het ultieme trainingsprogramma voor de zomer

Als je op zoek bent naar een fietstrainingsprogramma voor de zomer, dan is Gym Plus de perfecte plek om te beginnen. Met een verscheidenheid aan lessen en programma’s ben je in de best mogelijke vorm voor zomerse ritten.

Zomercursussen worden op dit moment nog niet aangeboden

“Door de fietstrainingen merk ik dat mijn conditie sterk toegenomen is.”
  • Persoonlijke begeleiding
  • Individueel programma
  • Constante opvolging
  • Volautomatische toestellen
  • Gegarandeerd resultaat
  • Gediplomeerde trainers

Onze Werkwijze

Bij Gym Plus kiezen we voor een unieke werkwijze die jouw noden in kaart zetten, waardoor we met een persoonlijk schema gegarandeerde resultaten kunnen behalen.

Intake gesprek

Aan de hand van het intake gesprek gaan wat na wat de doelen zijn van de sporter. Hier nemen we de tijd om ons concept duidelijk uit te leggen aan de hand van een kleine rondleiding.

Health check

Met de health check kunnen wij je nog gerichter helpen om jouw doelen te verwezenlijken. De check wordt afgenomen door een trainer. Na de health check ben je helemaal op de hoogte van jouw échte gezondheid! 

Training

Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

Gegarandeerd resultaat

Een uitgebreid trainingsaanbod dat garant staat voor resultaat, zowel voor de beginnende als de geroutineerde sporter.
Beauty Nature RaELLe
Beauty Nature RaELLe
20/09/2022
Leuke plaats om te sporten op eigen tempo en niveau. Leuke weekschema met aangename behaalde doelstellingen. Leuke alcohol doekjes na elke toestel te gebruiken, zo blijft sporten in groep aangenaam voor iedereen.
Luc Lemmens
Luc Lemmens
13/09/2022
Toffe sfeer en professionele begeleiding. Iedereen vriendelijk en gedienstig.
Martine de pauw
Martine de pauw
29/08/2022
Zeer goede fitness
Nisoken VD
Nisoken VD
05/07/2022
Gymplus is altijd leuk, grote parking, makkelijk te bereiken, fitnes is 2 de verdiep. Groot, de E gym - toestellen zijn een aanrader voor iedereen. Voor de fitnes voorziet de zaak een handdoek, er zijn aparte douches en lockers. Je kan er drank kopen als nodig. Er zijn groeplessen ter plekke ook.
David Callebaut
David Callebaut
17/02/2022
Prima advies, altijd helpvol en prima, moderne uitgeruste toestellen. Goeie accomodatie, zelfs in coronatijden. Voldoende verluchting aanwezig